Vés al contingut

CONCENTRACIÓ Dilluns 21 de setembre

CONCENTRACIÓ Dilluns 21 de setembre

Publicat el 10/09/2020

Des de la darrera concentració el 20 de juliol, 15 dones han estat assassinades per masclistes a Espanya. Per aquest motiu, el proper dilluns 21 de setembre a les 20h, ens tornarem a concentrar a la plaça Sant Jaume de Barcelona per condemnar els feminicidis i les violències masclistes, amb l’Associació Cuida la Vida. En breu us informarem del programa de l’acte, que estem treballant conjuntament.

En cas que no podeu estar presencialment a la plaça, ens podreu seguir en directe per Instagram @prouviolencia  i també us animem a posar un llaç lila ben visible al balcó, finestra, etc. per demostrar el vostre rebuig a qualsevol forma de violència masclista.

Per tal de frenar els contagis de COVID -19, us demanem que seguiu en tot moment les mesures de prevenció sanitàries decretades per les autoritats, utilitzant mascareta i mantenint la distància social d’1,5 metres entre persones no convivents. Recordem que no està permès cridar lemes ni compartir pancartes. Molt agraïdes de la vostra col·laboració.

Comparteixo