Vés al contingut

2n i 3r Cicle de formacions oficials per al professortat

Publicat el 19/01/2021

FORMACIÓ OFICIAL PER AL PROFESSORAT

“Estratègies participatives d’intervenció per a l’acompanyament a joves en la mobilització social a favor de viure una vida lliure de violències masclistes”.

Comparteixo

Dilluns 18 de gener: concentració contra les violències masclistes i els feminicidis

Publicat el 12/01/2021

Els feminicidis: la punta de l'iceberg de les violències masclistes. 

Amb aquest manifest, de posicionament clar i contundent en contra de les violències masclistes, escrit per les voluntàries de la Plataforma, vam obrir la concentració del passat 18 de gener, en que ens trobàvem per recordar les 3 dones assassinades des de la passada trobada.

Àlbum de fotografies

Comparteixo

Us desitgem un 2021 lliure de violències i ple de feminismes!

Publicat el 23/12/2020

Comparteixo

El final del XVI Fòrum serà l'inici de la dissetena edició!

Publicat el 22/12/2020

Els dies 5, 6, 7, 12, 13 i 14 de novembre va tenir lloc el XVI Fòrum contra les violències de gènere amb el lema “Les dones: invisibles massa temps, essencials sempre” en un format totalment virtual a causa de la pandèmia.

Comparteixo

Tancament del 1er cicle formatiu sobre Coeducació dirigit al professorat

Publicat el 22/12/2020

Dins del programa "Joves Mobilitzats per una vida lliure de violències masclistes”, liderat per la Plataforma en col·laboració amb InteRed, hem tancat el primer cicle formatiu dirigit a professorat de centres educatius de tota Catalunya, en eines formatives per l’erradicació de violències masclistes a partir de la Coeducació.

Comparteixo

La XAJI vol transformar el món des del moviment feminista!

Publicat el 22/12/2020

El moviment feminista és imparable i la XAJI, “Xarxa Activa de joventut per la igualtat” és un projecte que neix d'aquesta conjuntura i al mateix temps l'alimenta, dins l'àmbit educatiu.
La joventut de la XAJI vol transformar el món: la seva classe, el seu institut, el seu barri... perquè entén la injustícia que suposa tanta violència cap a les noies, dones i cap a altres col·lectius. Perquè estan indignades i indignats i són protagonistes del temps que viuen. I ho fan pensant, rient, creant, reunint-se amb altres joves, encara que aquest curs calgui reinventar-se. 

Àlbum de fotografies

Comparteixo

Vols saber com ha estat el Fòrum Jove 2020?

Publicat el 21/12/2020
El Fòrum Jove 2020,  s'ha adaptat a la situació actual, amb més diversitat d’activitat, molt present a xarxes i  una Taula Jove molt potent.

L’edició d’enguany del Fòrum Jove 2020 (FJ) construïda en tàndem amb el Consell de la Joventut de Barcelona ens ha portat una proposta arriscada que valorem amb molt d’èxit. El FJ ha anat consolidant les diferents activitats i accions per així arribar a diferents col·lectius juvenils, i edats.

Àlbum de fotografies

Comparteixo

Moviment de dones del món

Publicat el 16/12/2020

El projecte Moviment de Dones del Món té l'objectiu de promoure la defensa dels Drets de les Dones d'origen migrant i divers, mitjançant espais de participació, debat i sensibilització, arrel de l’exercici dels drets de ciutadania i del Dret Humà a viure una vida lliure de violència.

Àlbum de fotografies

Comparteixo

Publicació del Manual de Transformació Digital de l'Educació Popular

Publicat el 16/12/2020

Un diagnòstic realitzat en el marc del projecte "Dones pel dret a la pau i a una vida lliure de violències", implementat en les regions colombianes del Magdalena Medio i el Cauca, va destacar que en el procés formatiu virtual s'havia de prioritzar a) l'ús d'eines i tècniques que puguin ser gestionades principalment des de dispositius mòbils, i b) la incorporació d'un mòdul que proporcioni o ampliï els coneixements bàsics sobre l'ús de les TICs.

Comparteixo

Els Nuclis d’Estalvi Femení: intercooperació, confiança i cooperativisme.

Publicat el 15/12/2020

Els Nuclis d'Estalvi Femení (Núcleos de Ahorro Femenino – NAF) són cooperatives d'estalvi que brinden necessitats financeres a les seves associades i al seu nucli familiar. Allà es promociona l'estalvi entre les participants, s'atorguen crèdits i es forma en educació financera a les seves associades.

Comparteixo