Vés al contingut

XVI Concurs per l'erradicació de la violència masclista

XVI Concurs per l'erradicació de la violència masclista

Premi
Plataforma unitària contra les violències de gènere. Via Laietana 16, 1ª pl
627398316

Ja tenim aquí la 16a edició del Concurs per l’Erradicació de la Violència Masclista!

Proposta d’enguany:

Les dones som essencials per a la vida!

Feminismes per combatre la pobresa, la precarietat i l'exclusió! 

Aquesta activitat és un exercici de reflexió, on es promou el pensament crític i la denúncia mitjançant la construcció artística, com la possibilitat d’escoltar les veus de persones joves i adultes.

Et convidem a pensar, crear, construir o inventar una obra artística de categoria lliure que permeti visibilitzar estratègies juvenils i adultes per fer front les violències masclistes, i permetin donar un espai a tots aquells col·lectius de dones que per la societat passen desapercebuts, tot i ser essencials.

Objectiu:

  • Visibilitzar dones i col·lectius que sovint no es veuen i sobreviuen en situació d'exclusió
  • Visibilitzar l'impacte del covid19 en aquests grups de persones i la situació de pobresa generada arrel de la pandèmia, com les xarxes de suport per pal·liar els efectes.
  • Visibilitzar les dones, essencials per a la vida com les estratègies de suport, recolzament, sororitat  i ajuda mútua.
  • Consulteu aquí les bases del concurs
  • Període de presentació d’obres: del 15 de Setembre i fins el 20 de Novembre (ambdós inclosos).
  • Lliurament de premis: dijous 3 de desembre, al Casal de Joves Palau Alòs (Carrer de Sant Pere Més Baix, 55. Barcelona). Si no fos possible l'acte presencial, es farà una acció virtual. 
  • Exposició de les obres: del dia 23 de novembre fins al 13 de desembre, ambdós inclosos. Si no fos possible realitzarem l'exposició virtual.

En els arxius adjunts disposeu d'un seguit de recursos adreçats a professionals de l'educació i docents per tal de treballar amb el grup diferents propostes artístiques: un cartell, vídeos, peces musicals, propostes de merxandatge, fotografia, contes o relats literaris.

Us animem que aprofiteu aquest estiu per deixar anar la vostra creativitat i la possibilitat de seguir incidint en la lluita feminista!

Comparteixo